Roze pannenkoeken

Posted on Wednesday 30 December 2009 at 5:44 pm in category: USA
In the past week 2 people read this, in the past month 10 people read this.

Eigenlijk was het me nooit zo opgevallen, maar onlangs werd ik op een hele vervelende gewoonte van Nederlanders gewezen. Het zit zo: Nederlanders onder elkaar schelden constant op de overheid, het weer, belastingen, files, noem het maar op. Niks is goed in Nederland. Maar o wee als iemand die geen Nederlander is (een Amerikaan bijvoorbeeld) er iets over zegt. Dan word er één front gevormd om Nederland te verdedigen, en zijn alle problemen als sneeuw voor de zon verdwenen. Belastingen? Och, daar krijg je ook wat voor terug he? Het weer? Valt wel mee hoor, vorige week was het nog 30 graden. Files? Oh, dan neem je toch de trein..

read more...

Roze pannenkoeken


Windmill Web Work

Posted on Saturday 03 October 2009 at 4:52 pm in category: Whatever
In the past week 2 people read this, in the past month 7 people read this.

Windmill Web Work

Als het aan uw aandacht voorbij gegaan is: sinds kort probeer ik wat aan de digitale snelweg te timmeren met Windmill Web Work, mijn eigen web design agency, zoals dat zo mooi heet. Uiteraard is er hoegenaamd geen geld in te verdienen, en er zijn veel te veel kapers op de kust, maar ik heb toch al wat opdrachten binnengetakeld. Zo in het begin is dat best aardig, en een mooie gelegenheid om een beetje bekendheid op te bouwen.

read more...

Windmill Web Work


Korte update

Posted on Friday 14 August 2009 at 8:21 pm in category: USA
In the past week 3 people read this, in the past month 13 people read this.

Kees op het strand

Even een update voor de mensen die zich afvragen hoe het gaat...het gaat goed. De zomer is nu eindelijk in volle gang, met elke dag mooi weer, een temperatuurtje van rond de dertig graden, soms afgewisseld met een avondje onweersbui waar je gebit van rammelt.

read more...

Korte update


Dingen die je kinderen nooit zullen weten..

Posted on Thursday 06 August 2009 at 3:06 pm in category: Whatever
In the past week 2 people read this, in the past month 6 people read this.

Een paar dagen geleden vond ik op het wereld-wijde web dit lijstje: 100 Things Your Kids May Never Know About. Op zich leuk om te lezen, hoewel dit lijstje al wat langer de ronde doet op het internet geloof ik. Je kunt er nog een heleboel meer verzinnen, en dat hebben mensen hier dus ook gedaan.

read more...

Dingen die je kinderen nooit zullen weten..


Staan!

Posted on Friday 08 May 2009 at 12:35 pm in category: Kees, Abby
In the past week 4 people read this, in the past month 16 people read this.

Leuk hoor. Ga je even weg van huis, blijkt dat een ventje van zes-en-een-halve maand gewoon opeens kan beslissen om te gaan staan.

read more...

Staan!


Financiële crisis

Posted on Tuesday 31 March 2009 at 10:01 am in category: USA
In the past week 4 people read this, in the past month 13 people read this.

Op het moment is Amerika geen fijne omgeving als je werk zoekt. Elke dag hoor je wel dat ergens mensen ontslagen worden, op de radio, televisie of van mensen die je tegenkomt. Als er ergens een baan beschikbaar is, komen er zo maar 1000 mensen op af. Vorige week luisterde ik naar de radio, en er was een reporter bij een banenbeurs, georganiseerd door een hotelketen. Men zocht een aantal schoonmakers, barkeepers, restaurant personeel, receptionisten e.d. voor een nieuw te openen hotel. Mensen stonden 6 uur in de rij om binnen te komen.

read more...

Financiële crisis Used tags: , , ,


Nieuwe lay-out

Posted on Thursday 19 February 2009 at 2:59 pm in category: Nerds
In the past week 6 people read this, in the past month 10 people read this.

Natuurlijk zou het leuker zijn als hier gewoon met de regelmaat van de klok een nieuw artikeltje zou verschijnen, maar helaas, u zult het moeten doen met een nieuwe lay-out.

Als het er echt helemaal niet uitziet op uw beeldscherm, kan dat diverse oorzaken hebben:

- Misschien is Javascript geblokkeerd? Als je niet weet wat dit is, laat dan maar, dan zal het wel iets anders zijn.

- U surft nog rond met Internet Explorer 6 (of zelfs ouder). Dat zou verboden moeten worden! Dan ben je net zo iemand als Hiroo Onoda, de Japanse soldaat die nog jarenlang in zijn eentje op een eiland zat, en dacht dat het nog oorlog was. U moet updaten, en snel. Als u niet weet waar ik het over heb, vraag het dan uw buurjongetje of zo. Installeer Internet Explorer 7, of liever nog Firefox 3.

Ziet de website er dan nog steeds niet goed uit, dan ligt het aan uw ogen of uw smaak. In beide gevallen kan ik dan verder geen hulp bieden.

Update: het blijkt dat mijn campagne internationaal navolging heeft gekregen: http://www.nu.nl/internet/1920897/noorse-campagne-tegen-ie6-breidt-zich-uit.html

Nieuwe lay-out