WK Voetbal 2010 Pool

Posted on Saturday 17 April 2010 at 10:40 am in category: Whatever
In the past week 2 people read this, in the past month 7 people read this.

Deze zomer is het WK voetbal in Zuid-Afrika. En zoals bij elk groot toernooi, worden er overal weer voetbal pools (of poules, ik weet niet precies wat de juiste spelling is) georganiseerd. En dat is leuk.

Voetbal pools hebben altijd een bijzondere aantrekkingskracht op mij, omdat ik denk dat ik er alles van weet, en dat de uitslagen die ik voorspel natuurlijk goed zijn. Het tegendeel is meestal waar. In het verleden was ik ook vaak degene die de pool organiseerde voor bedrijf, vereniging of familie. Maar ja, als je naar de USA verhuisd, dan wordt dat lastig. Hier houdt men zich meer bezig met College Basketbal op het moment, en deze zomer is er natuurlijk weer honkbal en dat soort dingen.

De oplossing is natuurlijk simpel: ik organiseer gewoon een online voetbal pool. Iedereen kan meedoen, je kunt online je inleg (€10,-) betalen (of ouderwetsch overmaken), en hoe meer zielen hoe meer vreugd (en grotere prijzen) natuurlijk.

Ga naar de pool.

Overigens kun je ook zelf de voetbalpool downloaden en je eigen pool organiseren, als je de beschikking hetb over een webserver met MySQL en PHP5 ondersteuning: http://www.windmillwebwork.com/wk2010/