Zombies en koude voeten

Posted on Tuesday 02 December 2008 at 11:01 am in category: Kees
In the past week 5 people read this, in the past month 13 people read this. Used tags: ,

Natuurlijk dacht ik dat het het simpel zou zijn. Tijd zat om af en toe het weblog te updaten. Maar dat valt dus tegen. De laatste tijd komt er van slapen niet zo heel veel terecht, dus als ik even de kans krijg, kruip ik niet meteen achter de computer om een verhaaltje te vertellen...

Vaders van pasgeboren baby's zien er altijd slaperig uit, en hebben van die babyvoeding-spuugvlekken op hun kleren. Moeders ook trouwens. En nu voldoe ik ook aan dat signalement.

Soms is het ook heel verleidelijk om net te doen of je de babyfoon niet hoort, als hij midden in de nacht een flesje wil hebben. Maar ja, Abby hoort het wel, en die is niet te beroerd om mij wakker te maken: 'Daddy, ik denk dat Kees een flesje wil'. En dan ga je dus, om dan later te ontdekken dat je plekje in bed is ingenomen door een klein meisje met hele koude voetjes.

Hoewel ik me soms een zombie voel, ben ik in Abby's ogen gelukkig nog steeds een superheld. Mijn grootste heldendaad is volgens haar dat ik het plafond aan kan raken zonder op een stoel te klimmen. Maar niet in tante Becky's huis. Want daar zijn de plafonds te hoog, net als in de supermarkt. Daar ben ik een gewone vader.

Somewhat related