We zijn terug!

Posted on Wednesday 24 September 2008 at 01:21 am in category: Whatever
In the past week 2 people read this, in the past month 6 people read this. Used tags:

Omdat het hier zo stil is geweest de laatste tijd, is het misschien niet opgevallen, maar we zijn even uit de lucht geweest. Het mag er dan niet zo spectaculair uit zien, maar ik kan u verzekeren dat onder de motorkap van deze website nogal het één en ander is veranderd. Zoals u hieronder kunt zien, is er hard aan gewerkt door een team van schaamteloos opgezweepte medewerkers.

hard werken

Deze foto komt van Shorpy

En natuurlijk komt het er nu op aan om ook eens iets vaker iets te schrijven. Waar ik in het begin van de weblog-tijd nog zeer regelmatig iets 'postte' zoals dat in het huidige weblog-jargon zo mooi heet, heb ik het daarna behoorlijk af laten weten. Aan ideeen (plaatst u zelf het diakritische teken maar) ontbrak het nooit, maar ik verkeerde vaak in de veronderstelling dat niemand het eigenlijk interessant genoeg zou vinden om te lezen. Dat soort bezwaren gooi ik bij deze overboord. Met andere woorden, of u het nu interessant vindt of niet, ik ga het gewoon opschrijven.

Verder is de website uitgebreid met een aantal pagina's, zoals 'Waarom?', waar ik iets dieper inga op de redenen voor deze site, en natuurlijk niet te vergeten 'Wie ben ik?', over het leven van een bijzondere man, en binnenkort zullen er meer uitbreidingen komen.

Oh ja, het 'oude' weblog is hier nog wel te vinden, voor degenen die er geen afstand van willen doen: http://www.johnschop.nl/log/index_old.php, maar ik kan geen garanties geven dat het nog lang blijft bestaan (ik heb ook geen zin om het te verwijderen, dus de kans is groot dat het gewoon wél blijft staan, totdat ik de ruimte nodig heb of zo).