Restylen

Posted on Sunday 26 November 2006 at 9:10 pm in category: Whatever
In the past week 4 people read this, in the past month 14 people read this.

Het was alweer een tijdje geleden dat ik iets geschreven had op mijn blog. Er zijn tegewoordig zoveel dingen te doen (emigreren, om maar eens iets te noemen). Verder wordt natuurlijk veel tijd ingenomen door de kleine Abby, die al bijna twee is, en voorrang krijgt (of eist) boven de andere hobby's.

Verder ben ik ook druk aan het Hyven ,waar Richard en Peter tegenwoordig ook te vinden zijn. Houd die twee in de gaten, dat wordt nog wel leuk.

En omdat ik alweer niet zoveel te melden heb, ben ik maar eens aan het restylen gegaan, waarbij alle onnodige poespas onverbiddelijk overboord is gezet. Voor de liefhebbers is er nu wél een hele echte 'custom 404 pagina' toegevoegd.

Ik had natuurlijk voor zo'n soort lay-out kunnen kiezen, maar dat is wel wat veel van het goede. Ondertussen ben ik druk bezig om inspiratie op te doen. Mijn digitale camera is stuk, maar ik wacht even tot na kerstmis voordat ik op zoek ga naar een nieuwe (tot dan dus oude of geleende plaatjes). Ik moet begin januari toch naar China, dus wellicht kan ik daar iets voor weinig op de kop tikken. Op het ogenblik gaat mijn voorkeur uit naar een Sony DSC-W50, daar hoor ik goede berichten over. Iemand nog tips?

Trouwens, over lelijke websites gesproken: moet je hier eens kijken...